"Čierne a žlté šteniatka očakávame v januári 2011" info

     

KRÁSNE VIANOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2011

  Novinky 2010

06/12/2010 Nové foto šteniatok C vrh a D vrh .

04.12.2010 NFTR Mankovce (pracovné skúšky retrieverov), rozhodcovia Janega, Vrabec, Banás.         Angelinka vo veku 1rok a 1 mesiac úspešne absolvovala pracovné skúšky NFTR v II.cene, nos 4, voda 4. Veľmi sa tešíme a šikulkám Gratulujeme!!!!!!

27.-28.11.2010 sme sa s Gomezikom, Katkou a Angelinkou zúčastnili dvojdňovej CACIB výstavy v Budapešti. V sobotu nás posudzovala rozhodkyňa Maria-Luisa Doppelreiter (A), Angelinka v triede mladých získala V1 HPJ, Gomezik v triede pracovnej V1 CAC, tým splnil podmienky pre udelenie titulu "Maďarský šampión krásy" GRATULUJEME!!!!!!                                                                                               V nedeľu nás posudzoval rozhodca Dusan Paunovic (SRB) a Angelinka v triede mladých V3, Gomezikovi sa darilo aj v nedeľu a v triede pracovnej získal V1 CAC a R-. CACIB.                                           Gomezikovi a Katke s Angelinkou Gratulujem!!!!!!

Gomez Sun in their eyes 2x V1 CAC, R-CACIB

20.-21.11.2010 MVP - CACIB Nitra v sobotu rozhodca Bala Karlo (SRB), Angelinka v triede mladých V1 CAJC.                                                                                                                                                                 V nedeľu rozhodca Vítková (SK), Angelinka v triede mladých V2.                                                          Katke a Angelinke ďakujem za krásnu prezentáciu nášho odchovu a srdečne GRATULUJEME!!!!!!

19.11.2010 Špeciálna výstava retrieverov Nitra, rozhodca František Korda (CZ), Martinka mala premiéru vo vystavovaní s Blackynkou a v triede dorastu boli ohodnotené známkou nádejná,   Angelinka  v triede mladých bola ohodnotená známkou V1 CAJC a Najkrajší mladý retriever výstavy II., tým splnila podmienky pre udelenie titulu "Slovenský šampión mladých"                                      Martinke a Katke Gratulujeme!!!!!

  Angelina Queen´s Joy V1 CAJC, Najkrajší mladý retriever II.

Zdravotné vyšetrenie: Angelinka Queen`s Joy RTG DLK 0/0 a DBK 0/0


09/11/2010 nové foto "C" vrhu a "D" vrhu

4.11.2010 oslávil náš prvý vrh "A" jeden rok. Srdečne im GRATULUJEME!!!!!!!!


28/10/2010 23.10.2010 sme úspešne absolvovali chovné skúšky OVVR v Kosoríne s našou novou sučkou Ambruškou, za Ambrušku ďakujem Danke Bartošovej (CHS Aldamity).

23.10.2010 oslávil svoje 4 narodeniny Gomezik a všetci jeho súrodenci z "G"vrhu Sun in their eyes, prajem im všetko najlepšie a aby ešte dlho robili radosť svojim majiteľom. GRATULUJEM!!!!!!!!!!!!!!!

21.10.2010 sa narodili Zairuške a Gomezikovi dvaja krásni chlapci viac info


11/10/2010 Gratulujeme ocinovi našich šteniatok Aldamity Quality of Life, ku krásnym titulom V1 CAC, Klubový víťaz, BOB, ktoré získal na klubovej výstave Tata v Maďarsku. GRATULUJEME!!!!!!!!

8.10.2010 sa nám narodili šteniatka po Janneke a Charliem - Aldamity Quality of Life, máme 4 slečny a 2 chlapcov.

2.10.2010 Národná výstava Rybnik v Poľsku, rozhodca Albamowicz Stanislav. Angelinka Queen`s Joy v triede mladých získala krásne tituly V1 Víťaz triedy mladých, Best junior, Best of Sex BOS. Katke a Angelinke veľmi gratulujem a teším sa, že sa im tak krásne darí. 

  Angelina Queen`s Joy V1 Best junior, BOS.


26/09/2010  Angelinka Queen`s Joy  mala náročný, ale veľmi úspešný víkend,                                           v sobotu na NVP Brno (CZ), kde posudzoval Zdenek Antonovič (CZ), získala v triede mladých krásne tituly V1 CAJC, BOB a BOG II.                                                                                                                                                                         V nedeľu na NVP v Maďarskom Jaszeberenyi, kde posudzoval Karlo Bala (SRB), získala tiež krásny titul V1 HPJ.                                                                                                                                                      Katke a Angelinke zo srdiečka gratulujem a veľmi sa teším z tak krásnych úspechov v  zahraničí a ďakujem za krásnu prezentáciu odchovu!!!!                                                                                      Zároveň je Angelinka čakateľka Slovenského, Maďarského, Českého a Poľského šampióna mladých


21/09/2010 Sonografické vyšetrenie nám potvrdilo, že Zairuška bude mať šteniatka s našim Gomezom. Šteniatka by sa mali narodiť v polovici októbra.

Dňa 18.9.2010 sme sa zúčastnili Klubovej výstavy retrieverov v Oslavanoch CZ, rozhodcovia sučky M.Brown (GB), psov A.Brown (GB). Naša malinká Black Beauty Queen`s Joy mala premiéru na výstave a v triede šteniat bola ohodnotená známkou VN2 , Angelinka v triede mladých - výborná, Joginko v triede pracovnej - výborný a Gomez v triede šampiónov - výborný . Dostali sme veľmi krásne posudky na našich psíkov a bola to veľmi silne obsadená výstava kvalitnými labradormi.

    

Black Beauty Queen`s Joy VN 2

  Gomez Sun in their eyes výborný


12/09/2010 11.9.2010 Národná výstava psov -  Prešov, rozhodca J Matyáš (SK), Jogi Sun in their eyes v deň svojich 3. narodenín v triede šampiónov získal titul V1 CAC, "Víťaz Slovenska 2010", týmto titulom splnil podmienky a bol mu udelený titul " SLOVENSKÝ GRAND ŠAMPIÓN". Joginkova dcéra Angelina Queen`s Joy v triede mladých získala titul V1 CAJC, a vo veku 10. mesiacov získala tituly BOB a BOG III. Veľmi sa tešíme z krásnych výsledkov a Katke s Angelinkou GRATULUJEME !!!!

   Angelina Queen`s Joy V1 CAJC, BOB, BOG III.

Dňa 11.9.2010 oslávili svoje 3. narodeniny šteniatka z "J"-vrhu Sun in their eyes ( Joginko , Janneka a ostatné J-čka ), ktoré boli odchované u nás. VŠETKO NAJLEPŠIE !!!!!!!!


08/09/2010 Sonografické vyšetrenie nám potvrdilo, že Janneka bude mať šteniatka info.

Vytvorený profil odchovu "B" Blacky, ktorá ostáva doma a robí nám veľkú radosť Blacky Beauty Queen`s Joy.


06/09/2010 5.8.2010 sa konala MVP CACIB Krakow v Poľsku, rozhodca J. Matyáš (SK) sučky a A. Cuccilliato (I) psov, Angelinka Queen`s Joy sa umiestnila v triede mladých v konkurencii 16 sučiek na krásnom prvom mieste a získala titul "Víťazka mladých".                                                                      Katke zo srdiečka gratulujem a veľmi sa teším z tak krásneho úspechu v zahraničí.                      Zároveň gratulujem Baduškovi, tiež z krásneho úspechu, kde v triede šampiónov získal V1 CWC a CACIB, tým splnil podmienky pre udelenie titulu INTERŠAMPIÓN.

Veľkú GRATULÁCIU posielam do CHS z Choče, Katke a Vladkovi k uzavretiu manželstva!!!

Dňa 27.8.2010 sa konali v Trusalovej chovné skúšky OVVR, ktoré absolvovala Angelinka Queen`s Joy (odchov "A")vo veku 9. mesiacov a získala plný počet bodov. Majiteľom Katke a Vladkovi gratulujem!!!


31/08/2010 V dňoch 21.-22.8.2010 sa konala Duodanube-MVP Bratislava, mali sme za sebou mimoriadne náročný , ale úspešný víkend Joginkovi sa veľmi pekne darilo aj napriek veľmi horúcemu počasiu.         V sobotu posudzoval rozhodca Jouanchicot Christian (F), Jogi v triede šampiónov získal V1 CAC a CACIB,   Angelinka Joginkova dcéra získala v triede mladých V1 CAJC.                                                         V nedeľu posudzoval rozhodca István Nagy (SRB), Jogi v triede šampiónov získal V1 CAC a R-CACIB, Angelinka v triede mladých získala V2. Katke s Angelinkou veľmi gratulujem!!!!!!!

         

                     Jogi Sun in their eyes 2x V1 CAC, CACIB, R-CACIB                  

      Angelina Queen`s Joy V1 CAJC  


03/08/2010 Black Beauty Queen`s Joy vo veku 4 mesiacov.

   

Zdravotné vyšetrenie EIC :  Janne EIC N/E carrier.


27/06/2010 nové fotografie šteniatok po našom Gomezovi vo veku 7 týždňov foto .


22/06/2010 foto Angelinky z Intercanis CACIB Brno výstavy.                                                                        Zakladateľka nášho chovu Queenka je už na chovateľskom dôchodku viac.


19/06/2010 MVP CACIB Brno, rozhodca Pasak (CZ), Angelinka Queen`s Joy v triede dorast v konkurencii 8 sučiek VN 1, kde ju to posunulo do záverečných súťaží o najkrajší dorast výstavy a po boji s veľkou konkurenciou krásnych dorastov zvíťazila "BIS Dorast". Katke a Angelinke veľmi gratulujeme a tešíme sa z jej úspechu.


14/06/2010 V nedeľu 13.6.2010 sme boli na návšteve v chovateľskej stanici z Vtáčieho dvora pozrieť šteniatka po našom Gomezovi. Šteniatka boli vo veku 5 týždňov, sú veľmi milučké a peknučké, veľmi sa podobajú na Gomeza, keď bol malinký. Šteniatka majú ideálne podmienky a veľa lásky, ktorú tak potrebujú čo je výborné pre budúcich majiteľov. Ďakujeme Janke a Jurajovi Strakovcom za pozvanie a milé pohostenie. Som veľmi rada, že som mohla stráviť pekný deň s perfektnými ľuďmi a krásnymi šteniatkami.

Tinka so šteniatkami.


11/06/2010 Zdravotné vyšetrenie: Jožka DBK 0/0, DLK 0/0, PRA/CAT neg. Jogi a Gomez oftalmologické vyšetrenie PRA/CAT neg.                                                                                                                  Gomezovi bol priznaný titul "Slovenský grand šampión".

 6.6.2010 Klubová výstava retrieverov Nitra, rozhodca Mrs. Torunn Sorbye chs. Mementos (N), Joginko v triede pracovnej V1 CAC, Gomezik v triede šampiónov V2 R-CAC a Angelinka naša odchovankyňa, ktorú posudzoval rozhodca Š.Janega (SK) dostala v triede dorastu VN1 a BOB dorast. Majiteľke Katke Turicovej veľmi gratulujem a ďakujem za krásnu prezentáciu nášho odchovu. V záverečných súťažiach nastúpila Tinka s Joginkom o súťaž "Dieťa a Pes" a podarilo sa im zvíťaziť. Tinka gratulujem!!          Veľmi sa tešíme z úspechov, ktoré sa nám podarili v ten deň .

Tinka s Jogim "Dieťa a pes" I. miesto

       

                  Jogi Sun in their eyes V1 CAC                     Angelina Queen`s Joy VN1, BOB Dorast     

4.6.2010 CVP Senec, rozhodca Š.Janega (SK), Gomez v triede šampiónov V1 CAC, týmto titulom splnil podmienky na udelenie titulu "Slovenský grand šampión".

Gomez Sun in their eyes V1 CAC


23/05/2010  Nové fotografie Black Beauty Queen`s Joy vo veku 7 týždňov foto .

22.5.2010 CACIB Komárom, rozhodca Gyarfás Marianne(HU), Gomez v triede otvorenej V4, Jogi v triede pracovnej V2 R-CAC. Tešíme  sa z úspechov našich chlapcov.

16.5.2010 Springduodanube Bratislava, rozhodca Skok Damir (HR), Angelinka v triede dorastu VN 1. Gratulujem Katke a Angelinke.


12/05/2010  Cez víkend sme sa zúčastnili dvoch výstav v Maďarsku, šťastie nám výnimočne prialo a tešili sme sa s úspechu našich psíkov a zo stretnutia s priateľmi. Gratulujeme všetkým a ďakujem za krásne fotografie.

9.5.2010 CAC Salgótarján HU, rozhodca Miklos Levente (HU), Jogi v triede otvorenej V1 CAC, BOB a v záverečnej súťaži BIG III., Gomez v triede pracovnej V1 CAC. Veľmi sa z toho úspechu tešíme a obidvom mojim chlapcom gratulujem!!!

                  Jogi Sun in their eyes V1 CAC, BOB, BIG III.

8.5.2010 Špeciálna výstava LR Tata HU,  rozhodca Barbara Krumpak (SLO) CHS TYLAH, Josephine (Jožka)v triede strednej výborná 3, Jogi v triede otvorenej výborný 2 R-CAC,  Gomez v triede pracovnej výborný 1 CAC.

 

                   Jogi Sun in their eyes V2 R-CAC                 Gomez Sun in their eyes V1 CAC

Josephine od Himalajského cedru V3


10/05/2010   Dňa 7.5.2010 sa narodilo v CHS z Vtáčieho dvora 11 krásnych tučnučkých žltých šteniatok po našom Gomezovi a po Alias Meggi z Vtačieho dvora. Je ich 6 psíkov a 5 sučiek, šteniatka budú mať Pra/Prcd negatívne a EIC clear po rodičoch.  Šteniatka budú k odberu začiatkom júla.                      Informácie  u nás , alebo u chovateľa Straka Juraj mobil: 0905 859 465


03/05/2010   CVP-Banská Bystrica 02.05.2010, rozhodca Janeková Jana (SK), Josephine (Jožka)v triede strednej získala známku výborná 3, Jazmina sestra nášho Jogiho a Janneky v triede otvorenej získala známku výborná 1 CAC. Gratulujeme !!!                                                                                                        

  

                   Jazmin Sun in their eyes V1 CAC                Josephine od Himalajského cedru V3

V ten istý deň sa konala výstava v Maďarsku, kde nás krásne prezentovala Angelinka v triede šteniat a získala známku VN a v záverečných súťažiach BIS 3 Baby. Srdečne gratulujeme Katke Turicovej!!!!!

                    Dňa 02.05.2010 nám došli zdravotné výsledky PRA/PRCD:  Jogi PRA/PRCD negatívne, Janne PRA/PRCD carrier. Zároveň celý náš A vrh  je PRA/PRCD negatívny po rodičoch.

                    Dňa 01.05.2010 sa konali v Kosoríne chovné skúšky OVVR a naša Jožka úspešne absolvovala skúšky a získala 184 bodov-I. cena.


30/04/2010   Dnes nám poslali fotky Joginkovho syna Dastyho Hrušov , veľmi nás potešila. Ďakujeme.

  


29/04/2010   Dnes má naša Black Beauty 4 týždne foto.


23/04/2010  Nové fotky Black Beauty vo veku 3 týždne foto.


20/04/2010  Došli nám zdravotné výsledky EIC: Gomez EIC clear, Joginko EIC carrier .


09/04/2010  Dňa 4.-5.4.2010 sa Angelina Queen`s Joy  zúčastnila dvojdňovej CACIB výstavy v Miskolci, kde v triede šteniat získala po obidva dni VN1. Gratulujeme Angelinke a  Katke Turicovej.


31/03/2010  Dňa 27.3.2010 Nitracanis, rozhodca M.Stanovský (SK). Gomezik v triede šampiónov V3. Angelina Queen`s Joy  v triede šteniat VN1 a v záverečnej súťaži bola Najkrajšie šteňa - sučka BIS Baby. Veľmi sa z toho krásneho úspechu tešíme a gratulujeme Katke Turicovej.

Angelina Queen`s Joy VN1, BIS Baby

    

Pridaný nový link CHS z Choče.


26/03/2010  Alyson Queen`s Joy - Gina vo veku 4,5 mesiaca. Za krásne fotografie ďakujem rodine Hilmerovej.

      


11/03/2010  Došli nám zdravotné výsledky: Queenka EIC N/E, Angelina Queen`s Joy EIC N/E, Gomez CNM clear, Joginko CNM clear .


02/03/2010  Sonografické vyšetrenie nám potvrdilo, že Queenka očakáva šteniatka. Queenka je mamina našich labradorov Gomezika , Joginka a Janneky .


22/02/2010  Dňa 21.2.2010 EAST CUP 2010 Prešov - 1 Medzinárodná výstava psov CACIB, rozhodca Matakovič Bojan (Cro), Zairuška v triede šampiónov V4 a  Gomezik v triede šampiónov získal tituly   V1-CAC, CACIB, BOB a EAST WINNER 2010. Veľmi sa z toho krásneho úspechu tešíme. Gratulujeme   Zároveň gratulujem Katke a Artušikovi k titulu CAC a k splneniu podmienok "Šampión Slovenska".

Gomezik MVP výstava Prešov 2010

GOMEZ Sun in their eyes V1 CAC, CACIB - EAST WINNER 2010, BOB

Vytvorený profil Angelina Queen`s Joy náš odchov.

Gomez PRA-PRCD negatív.


05/02/2010 Dnes oficiálne potvrdili Joginkovi titul ŠAMPIÓN SLOVENSKA . Gratulujeme


04/02/2010 Využili sme krásne počasie a nafotili sme našich labrošov foto zimná prechádzka .

Dnes šteniatka z vrhu "A" Queen`s Joy oslavujú 3 mesiace, gratulujeme im a prajeme majiteľom veľa radosti zo šteniatok. Amanda aj na treba myslíme......

Angelina Queens Joy       Angelina Queens Joy

Alyson Gina Queens Joy


25/01/2010 Dňa 23.1.2010 MVP Trenčín, rozhodca Kašpar (CZ), Joginko v triede pracovnej V2 r-CAC, týmto splnil podmienky na udelenie titulu Slovenský Šampión krásy. Veľmi sa z toho tešíme a Joginkovi gratulujeme. viac info.                                                                                                                          Zároveň gratulujem Katke s Artušíkom, ktorí získali v triede otvorenej V2 r-CAC

 

Dňa 4.1.2010 sa narodilo v chovateľskej stanici Hrušov 10 krásnych žltých šteniatok labradora,  6 sučiek a 4 psíkovia. Šteniatka sú po našom psovi Joginovi . Šteniatka budú na odber začiatkom marca.

Joginkové šteniatka

Informácie u nás, alebo na mobilnom čísle 0903 277 462.

 


5/01/2010 Dnes  Queenka, zakladateľka  našej chovateľskej stanice labradorov  "Queen`s Joy"  oslávila 6 rokov. Prajeme jej ešte veľa rokov strávených s nami a jej úžasnými deťmi Gomezom, Jannekou a Joginom.

GRATULUJEME !!!!!


1/1/2010 "PF 2010" Všetkým návštevníkom našej stránky, majiteľom našich šteniatok, chovateľom a priateľom prajeme šťastný Nový Rok.

 


2009